Steeds dichterbij.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dieuwertje Tielbeke & Edith Diepman - WaarBenJij.nu Steeds dichterbij.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Dieuwertje Tielbeke & Edith Diepman - WaarBenJij.nu

Steeds dichterbij....

Door: Dieuwertje en Edith

Blijf op de hoogte en volg Dieuwertje Tielbeke

25 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

Het komt steeds dichterbij en het begint al wat spannender te worden. De eerste zenuwen komen al...Het besef dat we dit toch ECHT gaan doen begint steeds meer door te dringen, maar we gaan ervoor! We hebben er, ondanks alle zorgwekkende verhalen, nog steeds zin in! Dat is er niet minder op geworden. Het is natuurlijk goed om ook de gevaren ervan in te zien...

De veiligheidssituatie in Nepal is momenteel aanmerkelijk verbeterd (na het afkondigen van het staakt-het-vuren en het ondertekenen van het vredesakkoord), maar de politieke situatie blijft gespannen en labiel. Demonstraties en blokkades kunnen nog altijd voorkomen. Het aantal aanslagen en gewelddadige confrontaties is gelukkig wel drastisch afgenomen, hoewel zich op lokaal niveau soms nog incidenten voordoen.
Het is gewoon afwachten hoeveel we hiervan mee zullen krijgen, maar we verwachten eigenlijk dat dit wel mee zal vallen.

Op dit moment hebben we al 782,83 euro ingezameld!! Dankzij jullie hulp!!

• 25 Juni 2007 - 11:57

Roel:

Gewoon dr voor gaan hoor !! tis jullie eigen ervaring wat telt .. misschien zien jullie het wel super !! en het is super wat jullie doen
    nog steeds SUXXES !!!

• 25 Juni 2007 - 13:31

Roy:

hoi juf ik gaa je misen :) :P :D

• 25 Juni 2007 - 17:22

Jeffrey;):

hoihoi:(

Dieuwertje Tielbeke

Inmiddels hebben Dieuwertje en Edith ook een post-adres doorgekregen, dus bij deze: SAMBOTTA HIGH SCHOOL ATT: Dieuwertje Tielbeke and/or Edith Diepman G.P.O. 2538 KATHMANDU, NEPAL Dieuwertje Tielbeke E-mailadres: dieuwertje_tielbeke@hotmail.com Geboortedatum: 06 oktober 1985 Edith Diepman E-mailadres: edith4de@hotmail.com Geboortedatum: 04 december 1983 Jan Janssen E-mailadres: jp_janssen@hotmail.com Geboortedatum: 19 november 1982 Neem ook een kijkje op: www.chilling.waarbenjij.nu jufinnepal.hyves.nl Stort op rekeningnummer: 121843254 Ten name van: Dieuwertje Tielbeke en Edith Diepman. Plaats: Dalfsen En HELP een school in Pokhara!!